Mukaan toimintaan

Mikä Insinööriopiskelijaliitto?

Insinööriopiskelijaliitto IOL ry on insinööriopiskelijoiden ja muiden tekniikan alan ammattikorkeakouluopiskelijoiden ammatillinen edunvalvoja.

Mikä HIOP ry?

IOL:n alla toimii 25 paikallisyhdistystä, joista HIOP on yksi. Pyrimme toimimaan yhteyshenkilönä opiskelijoiden, insinööriopiskelijaliiton sekä Hämeenlinnan insinöörien välillä. Samalla vaalimme arvokasta insinöörikulttuuria ja pyrimme siirtämään sitä uusille sukupolville. 

Miksi liittyisin jäseneksi?

Vastaus on yksinkertainen: rahanarvoisten etujen takia. Kun liityt IOL:n jäseneksi saat käyttöösi esimerkiksi insinööriliiton lakimiespalvelut ja vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen. Näiden lisäksi HIOP tarjoaa jäsenilleen paljon tapahtumia edullisimmilla hinnoilla. 

Miksi tulisin mukaan toimintaan?

Tapaat paljon kiinnostavia ihmisiä ympäri Suomea. Saat kokemusta yhdistystoiminnasta sekä kokouskäytännöistä sekä -tekniikasta. Ennenkaikkea toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen. Siksi toivomme saavamme uusia kasvoja toimintaamme mukaan, jotta saamme pidettyä insinööriopiskelijatoiminnan Hämeenlinnassa vähintään yhtä vireänä kuin nykyään.

En ole vieläkään vakuuttunut

Antakaa meille vielä yksi mahdollisuus. Jos haluat kysyä lisää tarkentavia kysymyksiä, ota yhteyttä ja vastaamme sinulle pikaisesti.