Liity jäseneksi

MIKS LIITTYÄ?

 

Insinööriopiskelijaliitto IOL ry valvoo ainoana ammattijärjestönä vain tekniikan ja liikenteen koulutusohjelmissa ammattikorkeakouluissa opiskelevien etua. Keskittymällä valvomaan tietyn koulutusryhmän etuja tunnemme jäsenistömme, pystymme tarjoamaan tuleville tekniikan alan asiantuntijoille räätälöityjä palveluja sekä tukemaan jäsenen ammatillista kasvua. Toiminnan ytimenä ovat 25 paikallisyhdistystä ja näiden sadat opiskelija-aktiivit, joten jäsen saa kontaktin liittoon helposti omalla koulullaan.

Liiton jäsenenä saat paljon rahanarvoisia etuja lakimiespalveluista bileisiin.

Liitto tarjoaa työelämänedunvalvonnan lisäksi tukun muitakin etuja ja palveluita, mm. ura- ja palkkaneuvontaa, vakuutuksia, lehtietuja ja alennuksia erilaisista palveluista.

Suosittelemme, että liityt insinööriliiton kautta myös työttömyyskassaan jo ensimmäisen kesätyö- tai harjoittelupaikan saatuasi. Näin toimiessasi ehdit kerryttää työssäoloehdon opintojesi aikana ja olet oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan valmistuttuasi, mikäli sopivaa insinöörityöpaikkaa ei heti löydy.

Lisää tietoa insinööriopiskelijaliitosta saat täältä.

 

MITÄ TÄMÄ MAKSAA?

 

Insinööriopiskelijaliiton jäsenyys maksaa jäsenyyden viiden ensimmäisen vuoden ajan 30 euroa. Jos opintosi viivästyvät tuota pidempään, maksat jäsenmaksua 30 euroa/ vuosi kunnes valmistut.

 

MITÄ SITTEN KUN VALMISTUN?

 

Insinööriopiskelijaliiton jäsenenä kuulut jo Insinööriliittoon. Valmistumisen jälkeen sinun tulee ilmoittaa valmistumisesta muutoslomakkeella ja samalla sinut siirretään Insinööriopiskelijaliiton jäsenyydestä toisen Insinööriliiton jäsenjärjestön jäseneksi.

 

Lisää tietoa jäsenyydestä saat täältä ja täältä.