Hallitus

Hallitus 2017

 

Ville Vestman

Puheenjohtaja, KeHä

Rakennustekniikka

ville.va.vestman(a)student.hamk.fi

040 835 9493

 

Hei

Olen  23 vuotias mies joka asustelee parin pupun ja kissanpennun kanssa Hämeenlinnassa. Opiskelen 3. vuotta rakennustekniikkaa Visakylässä ja olen Hiopin VP, VPJ:nä ehdin olla kaksi vuotta. Mukaan tulin sillen ku en mistään tienny mitään ja kaikkeen sanoin joo :o

ps: en saa läppärin hiirellä rullattua ja ketuttaa

pps: nimeni tosiaankin on Ville Vestman

 

 

Joona Karhunen

Varapuheenjohtaja, AY-PY-vastaava

Bio- ja elintarviketekniikka

joona.karhunen(a)student.hamk.fi

Heipskukkuu, mie olen Joona, 25 vuotias Bio- ja Elintarviketekniikan opiskelija ja HIOPin hallituksen VPJ. Joensuusta Hämeenlinnaan muuttanut kiero karjalainen, vapaa-aika kuluu metsässä sienestämässä, lenkkeillessä ja muutenkin ulkoillessa, harrastelen vaellusta, kalastusta ja kaikkea muutakin ulkoiluun liittyvää. Hallitus toimintaan lähdin mukaan tuodakseni Biolaisten ääntä kuuluviin hallitustoiminnassa, sekä järkätäkseni muutakin mukavaa aktiviteettia opiskelijoille.

 

”Pakkanen puree, minä en”

 

 

Kerttu Kaunisto

Sihteeri, Kumppaniyhdistys vastaava

Rakennustekniikka

kerttu.kaunisto@student.hamk.fi

 

Moi!

Olen Kerttu Kaunisto, mutta kutsua mua saa Kepaksi. Ikää mulla on 21 vuotta ja olen koko sen ajan asunut Hämeenlinnassa. Opiskele kolmatta vuotta rakennustekniikkaa ja rakennesuunnitteluun on tullut suuntauduttua elikkä kaikki matemaattinen kiinnostaa. Nyt toimin toista vuotta HIOP:n sihteerinä.

 

 

 

 

 

 

Matias Saarinen

Rahastonhoitaja

Bio- ja elintarviketekniikka

matias.saarinen(a)student.hamk.fi

Hei

 

Olen Matias Saarinen,ikää kerennyt kiertymään jopa 24 vuotta, olen ensimmäisen vuoden opiskelija Bio- ja Elintarviketekniikan alalla. Hallituksessa olen rahastonhoitaja. Ennen koulu hommia kerkesin kokkina työskennellä melkein 6 vuotta, sitten olin sitä mieltä että nyt riittää ja päätin hakea kouluun ja tättärää täällähän sitä ollaan. Hallitus toimintaan ajauduin oikeestaan vähän kiinostuksen takia sekä sattumusten kautta sanotaan että olin oikeassa paikassa oikeaan aikaa. Tulkaahan juttelemaan jos tuli jotain kysyttävää en minä purase ainakaan kovaa.

 

BORN TO LOSE LIVE TO WIN

 

 

Leila Knuuti

Viestintä, Yhteyshenkilövastaava

Rakennustekniikka

leila.knuuti(a)student.hamk.fi

 

Hellou!

Knuuti Leila, 24-vuotias nainen tässä hei! Muutin Hämeenlinnaan vuoden 2016 alussa Espoosta ja aloitin opinnot Hamkissa seuraavana syksynä. HIOP:n hallitustoiminnasta kiinnostuin erittäin hyvän ystäväni kautta, ja viestinnästä kiinnostuin, koska käytän sosiaalista mediaa ja tietokoneita paljonkin vapaa-ajallani. Muita kiinnostuksenkohteitani ovat käsityöt, metallimusiikki, videopelaaminen ja lukeminen. Tapahtumista minut bongaa helpoiten joko Hiopin selfie-tikun tai oman kamerani kanssa pyörimästä

"Tilanne on tämä - näillä mennään ja parhaaseen pyritään."

 

 

 

Rosa Aartolahti

Tapahtumavastaava

Rakennustekniikka

rosaliina.aartolahti@student.hamk.fi

 

Morjens!

Olen parikymppinen rakennustekniikan opiskelija ja tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta HAMK:ssa. HIOP:n toimintaan lähdin mukaan heti ykkösvuoden syksyllä ASTIN- risteilyn innoittamana ja sillä tiellä ollaan. Aikaisemmin vastuualueenani oli koulutuspoliittinen puoli ja tänä vuonna hoitelen tapahtuma-asioita jo toista vuotta putkeen. Omistan kaksi ihanaa kisua <3

 

 

 

Jani Polo

Kopo-vastaava

Rakennustekniikka

jani.polo(a)student.hamk.fi

 

 

Huomenta

Jani Polo, ensimmäisen vuoden rakennusinsinööriopiskelija Hämeenlinnasta, joka toimii myös HIOP:n hallituksessa. Ennen koulua olin ”muutaman” vuoden rakennuksilla töissä ja totesin, että ”kroppahan tässä hajoaa ja hulluksi tulee”. Ala pysyy samana, mutta kypärän väri vaihtuu keltaisesta valkoiseksi.

 

 

 

 

YamYam Junior

Maskotti

Maskottitekniikka

 

Hei,

Olen YamYam junior ja olen HIOPin maskotti. Sain alkuni jollain hämärällä risteilyllä, missä ruskea neste virtasi. Olen vielä uusi kuvioissa, mutta enköhän minä pärjää tehtävässäni. Heitetään yläfemmat kun tavataan :)

 

Ville Vestman, puheenjohtaja sekä KeHä-vastaava


Joona Karhunen, AY-PY-vastaava
Kerttu Kaunisto, sihteeri ja Kumppaniyhdistys-vastaava
Matias Saarinen, rahastonhoitaja

Leila Knuuti, viestintä- ja yhteyshenkilövastaava


Rosa Aartolahti, tapahtumavastaava
jani Polo, Kopo-vastaava

YamYam Junior, maskotti