Hallitus

Hallitus 2018

 

 

Jani Polo

Puheenjohtaja

Rakennustekniikka

jani.polo(a)student.hamk.fi

040 567 4572

 

 

Huomenta

Jani-Petteri on nimi, jotkut kutsuvat JP:ksi. Olen toisen vuoden rakennustekniikan opiskelija ja toista vuotta HIOPin hallituksessa mukana. Ikää on kertynyt jo 28 vuotta ja sen ajan viettänyt pääsääntöisesti Hämeenlinnassa. Tulin mukaan aktiivitoimintaan, koska haluan vaikuttaa asioihin, niin koulussa kuin koko insinöörikentällä. Vapaa-ajan, jos sitä olisi, vietän mielelläni musiikin parissa.

 

Toteemieläin vaihtelee, tällä hetkellä tarantella

 

 

 

Marcus Stenholm

Varapuheenjohtaja, Kontaktivastaava

Bio- ja elintarviketekniikka

marcus.stenholm(a)student.hamk.fi

 

Tsau,

Mun nimi on Marcus, mutta tottelen myös nimeä Steffe. Olen Forssasta lähtöisin oleva 23-vuotias 3. vuoden bio- ja elintarviketekniikan opiskelija. Tämä on ensimmäinen vuoteni insinöörikentällä, mutta aikaisempaa kokemusta löytyy mm. Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnasta. Hain Hämeenlinnan insinööriopiskelijoiden hallitukseen, koska halusin päästä vaikuttamaan insinööriopiskelijoiden etuihin ja oloihin. Olen todella sosiaalinen persoona, joten tulkaa ihmeessä juttelemaan ihan mistä tahansa! Jollen asiaan vastausta tiedä, niin selvitän sen.

Toteemieläin: Luhtakerttu

 

 

 

 

Johanna Lehtiö

Sihteeri

Bio- ja elintarviketekniikka

johanna.lehtio(a)student.hamk.fi

 

 

Moi!

Olen Johanna Lehtiö ja päädyin useamman mutkan kautta Hämeenlinnaan viime syksynä. Aloitin syksyllä bio- ja elintarviketekniikan opinnot, jos vaikka oppisin monen muun hyödyllisen asian lisäksi oluentekemisen jalon taidon. Vuosia kun on kertynyt, olen jossain määrin vanha kettu järjestöhommissa. Alun perin nämä hommat piti jättää nuoremmille, mutta kummasti saunanlauteilla tehty käännytystyö teki tehtävänsä ja veri veti mukaan yhdistyshommiin. Hallituspestinä sihteerinakki ja tekstinkäsittelyohjelman oikeinkirjoituksen tarkistus on paras kaverini.

 

 

 

Roope Heinonen

Rahastonhoitaja

Bio- ja elintarviketekniikka

roope.heinonen(a)student.hamk.fi

 

Morjesta,

 

Olen Roope Heinonen, 21-vuotias ensimmäisen vuoden Bio- ja elintarviketekniikan opiskelija. Vapaa-aikanani käyn pelailemassa sählyä ja sään salliessa myös lenkkeilemässä. Lähdin mukaan hallitus toimintaan, sillä kiinnostuin HIOP:n toiminnasta jo ensimmäisten viikkojen aikana, eikä tutoreiden vahvasta painostuksestakaan ollut haittaa. Toimin tällä hetkellä HIOP:n rahastonhoitajana.

 

 

 

Matias Saarinen

Kumppanivastaava

Bio- ja elintarviketekniikka

matias.saarinen(a)student.hamk.fi

Hei

 

Olen Matias Saarinen,ikää kerennyt kiertymään jopa 25 vuotta, olen toisen vuoden opiskelija Bio- ja Elintarviketekniikan alalla. Hallituksessa olen kumppanivastaava. Ennen koulu hommia kerkesin kokkina työskennellä melkein 6 vuotta, sitten olin sitä mieltä että nyt riittää ja päätin hakea kouluun ja tättärää täällähän sitä ollaan. Hallitus toimintaan ajauduin oikeestaan vähän kiinostuksen takia sekä sattumusten kautta sanotaan että olin oikeassa paikassa oikeaan aikaa. Tulkaahan juttelemaan jos tuli jotain kysyttävää en minä purase ainakaan kovaa.

 

BORN TO LOSE LIVE TO WIN

 

 

 

Leila Knuuti

Viestintä

Rakennustekniikka

leila.knuuti(a)student.hamk.fi

 

Hellou!

Knuuti Leila, 25-vuotias nainen tässä hei! Muutin Hämeenlinnaan vuoden 2016 alussa Espoosta ja aloitin opinnot Hamkissa seuraavana syksynä. HIOP:n hallitustoiminnasta kiinnostuin erittäin hyvän ystäväni kautta, ja viestinnästä kiinnostuin, koska käytän sosiaalista mediaa ja tietokoneita paljonkin vapaa-ajallani. Muita kiinnostuksenkohteitani ovat metallimusiikki, videopelaaminen ja lukeminen.

"Tilanne on tämä - näillä mennään ja parhaaseen pyritään."

Toteemieläin: 

 

 

 

Rosa Aartolahti

Seniori-Tapahtumavastaava

Rakennustekniikka

rosaliina.aartolahti(a)student.hamk.fi

 

Moikka!

Olen Rosa, 22-vuotias rakennustekniikan opiskelija ja tällä hetkellä opiskelen neljättä vuotta HAMK:ssa. HIOP ry:n toimintaan lähdin mukaan heti ykkösvuoden syksyllä ASTIN- risteilyn innoittamana ja sillä tiellä ollaan. Tämän vuoden hallituksessa hoitelen tapahtumavastaavan hommia, kuten kaksi edeltävääkin vuotta. Onneksi saatiin toinenkin tapahtumavastaava, niin pääsee seniori jo osa-aikaeläkkeelle. Koulun ohella työskentelen infrahommissa, ja vapaa-ajalla tulee harrastettua aika paljon tietokoneella pelaamista, sekä kissojen paijailua :)

Toteemieläin: Grumpy Cat

 

 

 

 

Jesse Saukkola

Juniori-Tapahtumavastaava

Rakennustekniikka

jesse.saukkola(a)student.hamk.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonja Korhonen

Koulutuspoliittinen vastaava

Bio- ja elintarviketekniikka

sonja.korhonen(a)student.hamk.fi

 

 

Moikkulii!

Mä olen Sonja ja tällainen savolainen nuori-vanha biopuolen fuksi.

Ravintola-alaa salissa ja keittiössä takana jo vuosia ja siitä on hyvä lähteä erikoistumaan tislaamo ja panimohommiin. Mä olen erittäin sosiaalinen misantrooppi ja yleensä saman asian kaksi ääripäätä ja vastuun siirrän aina kuuntelijalle.

Harrastukset vaihtelee, mutta metallimusiikki erittäin lähellä sydäntä.

Hallituksessa olen mukana nyt ensimmäistä kertaa ja hoidan koulutuspolitiikkaa, joten napatkaa koska tahansa hihasta tai tulkaa ihan muuten vaan jutulle niin hyvässä kuin pahassa. Juodaan samalla vaikka kahvit.

Toteemieläin: Tindenööri

 

 

Timo Takkumäki

Yhteyshenkilövastaava

Bio- ja elintarviketekniikka

timo.takkumaki(a)student.hamk.fi

 

 

Terve,

Olen Timo Takkumäki, parikymppinen kaupungistunut entinen renkolainen. Opiskelen bio- ja elintarviketekniikkaa ensimmäistä vuotta. Olen mukana hallituksessa pääasiassa siksi, että olen huono kieltäytymään mistään (mutta on tää silti ihan kivaa). Nautin elämässäni hyvästä musiikista ja joskus myös alkoholista. Jos bongaatte jossain, niin tulkaa ihmeessä jutulle!

 

Ps. Niin ja hallituksessa hoidan yhteyshenkilö-vastaavan titteliä

 

Pps. Ja toteemieläimeni on huuhkaja

 

 

YamYam Junior

Maskotti

Maskottitekniikka

 

Hei,

Olen YamYam junior ja olen HIOPin maskotti. Sain alkuni jollain hämärällä risteilyllä, missä ruskea neste virtasi. Olen vielä uusi kuvioissa, mutta enköhän minä pärjää tehtävässäni. Heitetään yläfemmat kun tavataan :)

 

Jani, PuheenjohtajaMarcus, Varapuheenkohtaja sekä Kumppanivastaava

Johanna, Sihteeri
Roope, RahastonhoitajaMatias, Kumppanivastaava


Leila, ViestintäRosa, Tapahtumavastaava sr
Jesse, Tapahtumavastaava jnr

Sonja, Koulutuspoliittinen vastaavaTimo, Yhteyshenkilövastaava

YamYam Junior, Maskotti